Leadinfo beriger vores data

Hos BoostU ønsker de at tage den digitale indsats til det næste niveau. Hvordan gør de det? Det gør de ved at samarbejde med os og kombinere deres ekspertise med vores data for at levere maksimale resultater.

Få det maksimale ud af dine kunders digitale præstationer
Vi er et dedikeret hold af kreative individer, der brænder for at tage din digitale præstation til nye højder. Vi træder uden for rammerne af traditionelle reklametilbud og arbejder med en datadrevet tilgang, der omdanner markedsindsigt til konkret handlingsbaseret læring, som dit brand kan drage fuld fordel af. For at berige vores data og levere mere håndgribelige resultater til vores kunder har vi indgået et samarbejde med Leadinfo. Denne partnerskab giver vores kunder mulighed for at få specifikke virksomhedsnavne, som de kan omsætte til handling. Med Leadinfo kan vi skabe en stærkere forbindelse mellem dataindsamling og konkrete tiltag, der giver vores kunder en klar vej til at udnytte de identificerede forretningsmuligheder.

“Leadinfo er et effektivt værktøj, der giver mere håndgribelig indsigt end Google Analytics.”

Sætter slutbrugerens behov i højsædet
Da mange af vores kunder opererer inden for B2B-segmentet eller har fokus på det, føles det helt naturligt at samarbejde med Leadinfo. Leadinfo er et effektivt værktøj, der har adgang til et omfattende datasæt og er i stand til at identificere virksomheder fra hele verden. Den brede vifte af information, der er inkluderet i oversigten, passer perfekt til vores kunders behov. Med Leadinfo får vores kunder ikke kun indsigt i virksomheders besøg på deres hjemmeside, men de får også adgang til en række relevante oplysninger. Dette inkluderer finansielle oplysninger om virksomheden samt individuelle e-mailadresser, der gør det muligt at kontakte beslutningstagere direkte. Det visuelle udtryk og præsentationen af informationen er designet med slutbrugeren i tankerne, hvilket gør det nemt og intuitivt at få adgang til og udnytte de værdifulde data, der er tilgængelige gennem Leadinfo.

Ét software med mange applikationsmuligheder
En af de ting, vi virkelig elsker ved Leadinfo, er muligheden for at forfine og optimere vores kampagner. Vi bruger det som et værktøj til at identificere og reagere på leads, der viser interesse for specifikke annoncer. Hvis vi ser, at mange leads klikker på en bestemt annonce, udvikler vi en strategi for at forstærke deres interesse og guide dem mod en handlingsfase. På samme måde kan vi justere vores kampagner, hvis vi ikke når vores ønskede målgruppe, ved at optimere og målrette vores indsats baseret på de besøgende på kundens hjemmeside.

Men vi stopper ikke der. Vores team af interne specialister udnytter fuldt ud Leadinfos omfattende funktioner. Vi har integreret Leadinfo i vores HubSpot CRM og bruger regelmæssigt tag-funktionen til at kategorisere besøgende og observere deres generelle skærmadfærd. Disse oplysninger giver os værdifuld indsigt, som vi bruger til at starte mere meningsfulde samtaler med vores potentielle kunder. Det kan virkelig gøre en forskel i hele salgsprocessen. Derudover anvender vi lead score-funktionen til at støtte vores kommunikationsstrategi, så vi kan prioritere vores indsats og fokusere på de mest lovende leads.

“Leadinfo gør det muligt for os at se, om vi når de rigtige virksomheder gennem vores kampagner – og dermed justere efter behov.”

Vi hjælper vores kunder med at vokse gennem Leadinfo
At kunne bruge et software til flere formål gør vores arbejde lettere samtidig med, at vi kan tage vores kunders resultater til det næste niveau. Mange af vores kunder er stadig i startfasen med at få implementeret Leadinfo og bruger det allerede på daglig basis. Vi forsøger hele tiden at hjælpe dem med at vækste og bruge værktøjet til deres fordel.

“Vi kombinerer vores ekspertise med Leadinfo-data for at få de bedste resultater.”

Implementer Leadinfo i dag

Og omdan anonyme hjemmeside besøgende til kunder

Priser

Kunder

Allerede mediem?

Log ind

Beregn din pris

Din pris er baseret på de individuelle virksomheder, vi identificerer hver måned – ca. 30% af de besøgende på din hjemmeside.

Beregn dette tal med dine Google Analytics-data for at bestemme din differentierede pris.

Bare rolig, vi sender dig et skræddersyet tilbud efter prøveperioden.

Identificerede virksomheder

Monatliche Rate

0- 50

kr. 369

51 – 100

kr. 589

101 – 250

kr. 969

351 – 500

kr. 1109

501 – 750

kr. 1489

751 – 1000

kr. 2009

1001 – 1500

kr. 2969

1501 – 2000

kr. 3349

1501 – 2000

kr. 3719

Identificerede virksomheder

Monatliche Rate

0- 50

kr. 439

51 – 100

kr. 739

101 – 250

kr. 1109

351 – 500

kr. 1339

501 – 750

kr. 1929

751 – 1000

kr. 2529

1001 – 1500

kr. 3719

1501 – 2000

kr. 4099

1501 – 2000

kr. 4459