This is our biggest software update ever!

Onze winnende nieuwe features!

Tijdens de zomerperiode hebben wij niet stilgezeten. In de afgelopen twee maanden hebben we de back-end compleet geherstructureerd. Hierdoor hebben wij onze grootste software-update ooit uitgevoerd. Van nieuwe filter opties tot verrijkte bedrijfsprofielen. Ontdek al het nieuws binnen Leadinfo.

Betere filter opties in de inbox

Binnen een paar klikken de juiste leads in één overzicht? Met onze nieuwe filter opties in de inbox zie je alleen de leads die belangrijk zijn voor jou.

Dankzij jullie feedback filter je gemakkelijk in de inbox op herkomst en op bezochte pagina! Ontdek binnen een paar klikken hoe goed jouw Google Ads of Facebook Ads scoren.

In de inbox kun je gemakkelijk filteren op:

– De pagina die een bedrijf heeft bezocht,

– De herkomst van de bezoeker,

– Het label dat een bedrijf heeft,

– Periode dat het bedrijf je website heeft bezocht,

– Land waar het bedrijf gevestigd is.

dashboard-simple-EN
Betere filter opties in de Export

Met onze nieuwe date picker in de Export kun je nu gemakkelijk filteren op periode. Een functionaliteit waar veel gebruikers naar uitkeken! Nu is het mogelijk om de interessante leads die je website vorige week of vorige maand hebben bezocht te exporteren naar Excel.

En dat niet alleen. Onze developers hebben hard gewerkt om de snelheid te verbeteren. Gebruikers met veel data in hun account hoeven dus nu minder lang te wachten!

Leer meer over de Export
revenue-knowledge
Meer waardevolle data in je inbox

Leadinfo biedt een schat aan interessante bezoekersinformatie en data. Nu nog meer dan ooit. Onze developers hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt aan de data van bedrijven.

We hebben meer dan 2.5 miljoen bedrijfsprofielen kunnen verrijken met meer data. Ontdek het zelf in je inbox!

identify-b2b-visitors-NL-2
Nieuwe Plug-ins voor Drupal en Joomla!

Wij zijn super blij dat we twee nieuwe plug-ins hebben toegevoegd aan Leadinfo. Hierdoor kun je nog sneller en gemakkelijker van start met herkennen van jouw zakelijke websitebezoekers.

Drupal en Joomla! zijn grote Content Management Systemen die vaak gebruikt worden door onze gebruikers. Maak je gebruik van Drupal of Joomla! dan hoef je de code niet meer handmatig in de broncode van je website te plaatsen. Plaats hem binnen een paar klikken met onze plug-in!fmeer

Joomla! – Installeer de trackingcode voor Joomla! V3 of V4.
Drupal – een veel gevraagde plug-in vanuit onze Leadinfo community. Je installeert het gemakkelijk via onze Drupal Plug-in.

Discover more on how to install Leadinfo
Drupal and Joomla! plugin voor Lead generatie
Ontwikkelen wij de functionaliteiten die jij nodig hebt?

Leadinfo is gebouwd met de gebruiker in gedachten. Wij willen ervoor zorgen dat Leadinfo biedt wat jij nodig hebt. Daarom leren we je graag beter kennen.

Wanneer je geïnteresseerd bent, praten we graag met je verder. We zorgen er namelijk graag voor dat we jouw sales- en marketingteam verder blijven helpen door de juiste functionaliteiten te ontwikkelen. ❤️

Plan een meeting in met Quirijn, onze Head of Product & Growth, en vertel ons welke functionaliteiten je graag ziet.

Schedule a time that works best for you
People happy at leadinfo logo